Şehit Astsubay Uğur Fetih Özdemir Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin sadece Türkiye’de değil dünya ölçeğinde okul öncesi ve sonrasında rekabet edebilecek bilgi kapasitesine ulaştırmak için gerekli tüm eğitim ve altyapı yatırımlarını gerçekleştirerek Türkiye´de ve dünyada örnek, öğrencilerimize ve ülkemize değer katan bir eğitim kurumu oluşturmak.

Misyon: Yurt içinde ve yurt dışında hizmet verecek olan bugünün çocukları, geleceğin liderlerini, çağın gereksinimleri doğrultusunda hayata hazırlayarak onları çağdaş uygarlığın yapıcı, üretici, seçkin bir ortağı yapmak. Öğrencilerimize edindikleri bilgileri yaşama aktarmalarını sağlayacak bir bakış açısı kazandırarak, kendisi ve çevresiyle barışık ulusal ve evrensel değerlerle donanmış, gelişen ve değişen teknolojiyi yaşam biçimi haline getirmiş, üretken, düşünen, araştıran, sorgulayan, kendi kendine karar veren, kararlarının sorumluluğunu taşıyabilen, özgüveni gelişmiş,Atatürkçü ve mutlu bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 08.00-16.00
Isınma: Kalorifer-Doğalgaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitugurfetihozdemir.meb.k12.tr

Adres - BAHÇELİEVLER MAH. 64 SK. ŞEHİT ASB UĞUR FETİH ÖZDEMİR ORTAOKULU BLOK NO 26 MERKEZ / ERZİNCAN

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Toplu taşıma araçları(Özel halk Otobüsü)